Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva mekaniserad skogsavverkning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2000-02-22 så skapades Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 2000-02-29.

Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-29

556585-3305 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ydre.

Just nu är Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0140-82055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Jörgen Emanuel Firman tecknas i förening av -Gumaelius, Malin Astrid Sofia -Johansson, Jan Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jörgens Skogsmaskiner Aktiebolag är Johansson, Jörgen Emanuel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gumaelius, Malin Astrid Sofia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Tommy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .