Asby Udde Lantbruks AB

Östergötlands län

Information

Asby Udde Lantbruks AB är ett av många bolag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Asby Udde Lantbruks AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Asby Udde Lantbruks AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-11-06.

Asby Udde Lantbruks AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-05-10. Men sedan 2000-11-06 så har Asby Udde Lantbruks AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sånna Gård, 570 60, Österbymo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Asby Udde Lantbruks AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-81212.

Ydre arbetar för att bolag som Asby Udde Lantbruks AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Asby Udde Lantbruks AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva mjölkproduktion, djuruppfödning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Asby Udde Lantbruks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Asby Udde Lantbruks AB och det är följande personer, Olsson, Karl James Cemoni som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anette Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Asby Udde Lantbruks AB är 556591-4024.