Eksjö Motorcentrum AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Eksjö Motorcentrum AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eksjö Motorcentrum AB är ett av dem. Statusen för Eksjö Motorcentrum AB är att Bolaget är aktivt.

Eksjö Motorcentrum AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eksjö Motorcentrum AB ska trivas.

Eksjö Motorcentrum AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilverkstadsrörelse med tillhörande handel och försäljning av motorfordon, husvagnar, reservdelar och tillbehör inom motorbranschen samt i huvudsak däck, bensin och oljor, utföra legotjänster inom verkstadsindustrin, bedriva närbutik med handel av dagligvaror och kioskvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eksjö Motorcentrum AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är Eksjö Motorcentrum AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Eksjö Motorcentrum AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-50211.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Eksjö Motorcentrum AB är Jacobsson, Anders Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Mats Håkan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Eksjö Motorcentrum AB har 556601-9534 som sitt organisationsnummer.