RENTID Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning av och handel med bygg- och anläggningsmaskiner, handel med fast och lös egendom samt förvaltning därav, bedriva konsultverksamhet inom ovanstående verksamhetsområden, förvärv av näringsbetingande aktier samt förvaltning därav och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RENTID Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är RENTID Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2001-03-16 så skapades RENTID Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel RENTID Aktiebolag har haft det sedan 2001-07-13.

RENTID Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556608-4298 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ydre.

Just nu är RENTID Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med RENTID Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-313340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom RENTID Aktiebolag är Andersson, Tommy Herbert Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gustav Börje Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .