Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag har haft sedan 2001-11-28. Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 2001-11-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Vi Villa Bellevue, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6814461.

Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag har idag 556617-5005 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är mekaniserad skogsavverkning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Norra Vi Skogsentreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Tommy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Erik Emanuel som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .