Zelo Engineering AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Zelo Engineering AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Zelo Engineering AB är ett av dem. Statusen för Zelo Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Zelo Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Zelo Engineering AB ska trivas.

Zelo Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12. I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra tekniska utredningar och analyser inom kärnteknisk industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Zelo Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Zelo Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Zelo Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-138210.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Domberg, Anna Helena -Rolandson, Marika Kristina -Rolandson, Stig Eric Roland.

De som är på något sätt har med Zelo Engineering AB är Rolandson, Stig Eric Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Domberg, Anna Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolandson, Marika Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Domberg, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Lars Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln RevisorBDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Zelo Engineering AB har 556618-0211 som sitt organisationsnummer.