Advokatfirman Advis Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Advis Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Advokatfirman Advis Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2001-12-20 så skapades Advokatfirman Advis Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Advokatfirman Advis Aktiebolag har haft det sedan 2001-12-31.

Advokatfirman Advis Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-31

556619-4337 är organisationsnummret för företaget som finns i Ydre.

Just nu är Advokatfirman Advis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Advis Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0140-53535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Advis Aktiebolag är Renström, Hans Christian som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Jan Gustav som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .