Grapenco Fastigheter AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Grapenco Fastigheter AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Grapenco Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Grapenco Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Grapenco Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-21. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grapenco Fastigheter AB ska trivas.

I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grapenco Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11.

Idag är Grapenco Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Grapenco Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-15630.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grapenco Fastigheter AB är Grapengiesser, Lars Jacob Olof som är född 1954 och har titeln VD, Grapengiesser, Lars Jacob Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Grapengiesser, Sigrid Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Grapenco Fastigheter AB har 556660-8815 som sitt organisationsnummer.