Molepo AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva skogsbrukstjänster, bokföring, redovisning, ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Molepo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Molepo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2004-07-08 så skapades Molepo AB och företaget är har F-skattsedel Molepo AB har haft det sedan 2004-08-26.

Molepo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-02

556663-9547 är organisationsnummret för företaget som finns i Ydre.

Just nu är Molepo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Molepo AB så går det att nå dem via telefon på 070-2270692 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Molepo AB är Gustafsson, Lars Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .