Ydre Elinstallationer AB

Östergötlands län

Information

Ydre Elinstallationer AB är en verksamhet som finns i Ydre. I Ydre Elinstallationer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bernheden, Lars Svante som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernheden, Annica Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ydre Elinstallationer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ydre Elinstallationer AB på telefon 0381-60405.

Föremålet för bolagets verksamhet är insallationsverksamhet inom el och tele samt idka försäljning av elektriska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ydre Elinstallationer AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ydre Elinstallationer AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ydre Elinstallationer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-09 och Ydre Elinstallationer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ydre Elinstallationer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ydre Elinstallationer AB har 556665-3605 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.