LK Skogstjänst AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva skogstjänster, avverkning och hantering av skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LK Skogstjänst AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är LK Skogstjänst AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2004-09-20 så skapades LK Skogstjänst AB och verksamheten är har F-skattsedel LK Skogstjänst AB har haft det sedan 2004-10-14.

LK Skogstjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-14

556666-6888 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ydre.

Just nu är LK Skogstjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med LK Skogstjänst AB så går det att nå dem via telefon på 0140-10170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LK Skogstjänst AB är Kaubak, Lasse som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Emma Charlotta som är född 1975 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .