Ydre Kött AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Ydre Kött AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ydre Kött AB är ett av dem. Statusen för Ydre Kött AB är att Bolaget är aktivt.

Ydre Kött AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ydre Kött AB ska trivas.

Ydre Kött AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att förädla och försälja köttvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ydre Kött AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är Ydre Kött AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Ydre Kött AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5956058.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ydre Kött AB är Saldner, Sten-Åke Samuel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ydrén, Björn Olov Hugo som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmsjö, Lars Erik Esaias som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ydre Kött AB har 556678-0143 som sitt organisationsnummer.