Hagström Safari AB

Östergötlands län

Information

Hagström Safari AB är en verksamhet som finns i Ydre. I Hagström Safari AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagström, Karl-Erik Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Carin Annikki Hilja som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hagström Safari AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hagström Safari AB på telefon 0140-41300.

Bolaget skall bedriva researrangemang samt inköp, försäljning och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hagström Safari AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hagström Safari AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hagström Safari AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och Hagström Safari AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hagström Safari AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hagström Safari AB har 556686-1273 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.