Ydre Åkeri AB

Östergötlands län

Information

Ydre Åkeri AB är ett av många företag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Ydre Åkeri AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ydre Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-01-15.

Ydre Åkeri AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-11-04. Men sedan 2009-01-15 så har Ydre Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ågatan 6, 570 60, Österbymo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ydre Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-669000.

Ydre arbetar för att företag som Ydre Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ydre Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva åkerirörelse, företrädesvis inom renhållningsbranschen, samt uthyrning av mobila toaletter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ydre Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ydre Åkeri AB och det är följande personer, Hagström, Karl-Evert Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Harald Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson Löfdahl, Emma Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ydre Åkeri AB är 556689-5636.