Ellelin AB

Östergötlands län

Information

Ellelin AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Ellelin AB finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ellelin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ellelin AB har haft sedan 2006-01-13. Ellelin AB har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ellelin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österbyv. 2, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-60100.

Ydre arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ellelin AB Privat, ej börsnoterat.

Ellelin AB har idag 556690-6938 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ellelin AB

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

I Ellelin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östman Bergqvist, Doris Ellinor som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Dan Anton Johannes som är född 1985 och har titeln Suppleant, Claesson, Birgit Åsa Catrin som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .