Ydre Revision AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är revisions- och redovisningsverksamhet samt äga och förvalta aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ydre Revision AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Ydre Revision AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 2006-03-28 så skapades Ydre Revision AB och bolaget är har F-skattsedel Ydre Revision AB har haft det sedan 2006-08-24.

Ydre Revision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-24

556700-8023 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ydre.

Just nu är Ydre Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ydre Revision AB så går det att nå dem via telefon på 0140-16270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ydre Revision AB är Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Bernt Björn Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren AB som är född och har titeln Revisor, .