Resort Västra Lägern AB

Östergötlands län

Information

Resort Västra Lägern AB är ett bolag som finns i Ydre. I Resort Västra Lägern AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är de Graaf, Carel Pieter Wilhelmus som är född 1957 och har titeln VD, de Graaf, Carel Pieter Wilhelmus som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Olof Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Resort Västra Lägern AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Resort Västra Lägern AB på telefon .

Bolaget skall bedriva uthyrning av semesterbostäder, marknadsföring och försäljning av aktiviteter och arrangemang inom turistsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Resort Västra Lägern AB av bolagstypen Aktiebolag.

Resort Västra Lägern AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Resort Västra Lägern AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och Resort Västra Lägern AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Resort Västra Lägern AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Resort Västra Lägern AB har 556713-9422 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.