Pär Kronström Bygg AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Pär Kronström Bygg AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pär Kronström Bygg AB är ett av dem. Statusen för Pär Kronström Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Pär Kronström Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pär Kronström Bygg AB ska trivas.

Pär Kronström Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pär Kronström Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Pär Kronström Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Pär Kronström Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5875807.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pär Kronström Bygg AB är Kronström, Pär Erik Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Sven-Erik Gustav som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pär Kronström Bygg AB har 556728-7932 som sitt organisationsnummer.