Ekberga Handel

Östergötlands län

Information

561212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ekberga Handel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekberga Handel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som Ekberga Handel finns i.

Ekberga Handel har varit registrerat sedan 1997-04-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekberga Handel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ekberga Handel är och det finns flera verksamheter i Ydre som också är .

Firmatecknare för Ekberga Handel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekberga Handel så kan ni göra det på telefon genom 0140-41467 eller genom brev på följande adress:

Handel med blommor och dagligvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekberga Handel och det är Nilsson, Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,