Hennas hemfysioterapi

Östergötlands län

Information

570512-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hennas hemfysioterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hennas hemfysioterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som Hennas hemfysioterapi finns i.

Hennas hemfysioterapi har varit registrerat sedan 2006-11-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hennas hemfysioterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Hennas hemfysioterapi är och det finns flera bolag i Ydre som också är .

Firmatecknare för Hennas hemfysioterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hennas hemfysioterapi så kan ni göra det på telefon genom 0381-18369 eller genom brev på följande adress:

Fysioterapi innehållande rådgivning och behandling av besvär i rörelseorganen.

Det finns olika personer som har en koppling med Hennas hemfysioterapi och det är Forsell, Henna-Leena som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,