Elmershults hästar & friluftsliv

Östergötlands län

Information

Elmershults hästar & friluftsliv är ett av många verksamheter som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Elmershults hästar & friluftsliv finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elmershults hästar & friluftsliv är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-24.

Elmershults hästar & friluftsliv som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-03-14. Men sedan 2005-02-24 så har Elmershults hästar & friluftsliv varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elmershults hästar & friluftsliv så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-60879.

Ydre arbetar för att verksamheter som Elmershults hästar & friluftsliv ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Elmershults hästar & friluftsliv. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Turridning. Äventyrsarrangemang. Kursverksamhet, utbildning. Rehablitering. Avbytarverksamhet för hästägare. Avelsverksamhet för Nordsvensk brukshäst.

Firmatecknare för Elmershults hästar & friluftsliv är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elmershults hästar & friluftsliv och det är följande personer, Tordsson, Karin Anita som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Elmershults hästar & friluftsliv är 570707-XXXX.