EMAEF Allservice o Tjänst

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ydre och EMAEF Allservice o Tjänst är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EMAEF Allservice o Tjänst är ett av dem. Statusen för EMAEF Allservice o Tjänst är att Bolaget är aktivt.

EMAEF Allservice o Tjänst är ett Enskild firma och skapades 2003-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EMAEF Allservice o Tjänst ska trivas.

I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allservice med uthyrning av tjänster och reparationer inom transport, jord, djur och natur. Evenemang och sponsringuppdrag samt handel och utveckling med motorsportsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMAEF Allservice o Tjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är EMAEF Allservice o Tjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med EMAEF Allservice o Tjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med EMAEF Allservice o Tjänst är Friman, Carl Magnus Åke som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMAEF Allservice o Tjänst har 580209-XXXX som sitt organisationsnummer.