Allservice Peter Isaksson

Östergötlands län

Information

Allservice Peter Isaksson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Allservice Peter Isaksson finns. I Ydre så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Allservice Peter Isaksson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Allservice Peter Isaksson har haft sedan 2006-09-07. Allservice Peter Isaksson har funnits sedan och 2006-09-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allservice Peter Isaksson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-50436.

Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Allservice Peter Isaksson har idag 580602-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Allservice Peter Isaksson

Tjänster gällande byggnation, reparationer och nybyggnationer, anläggning av trädgårdar samt elarbeten som underentrepenör till elfirmor som har behörighet.

I Allservice Peter Isaksson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Karl Åke Peter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .